Ny styreleder i Porsgrunn Utvikling AS!

Bjørn Christian Anker (65) ble i dag valgt til nytt styremedlem og styreleder for Porsgrunn Utvikling.

 

Anker er i dag daglig leder i Betonmast Telemark AS. Han har vært i entreprenørbransjen siden 1977- både nasjonalt og internasjonalt. Anker har også jobbet 10 år offshore for Grenland Group, og 2,5 år som leder i Vekst i Grenland.

– Først og fremst synes jeg det er stas å få en slik forespørsel, sier Bjørn Christian Anker.- Jeg er opptatt av at Porsgrunn skal være et attraktivt sted. Vi må utnytte potensialene i regionen. Jeg synes det er viktig med utvikling av nye nærings- og boligområder. Her håper jeg å kunne bidra med min erfaring, sier han.

– Jeg er veldig glad for at vi har fått en så erfaring og engasjert styreleder som Bjørn Anker, sier ordfører Robin Kåss på vegne av valgkomiteen.

– Han vil sammen med resten av styret bidra til at Porsgrunn Utvikling når våre mål for å skape arbeidsplasser, boliger for barnefamilier og forvalte våre felles verdier på en økonomisk fornuftig måte

– Jeg ønsker Bjørn Anker velkommen om bord, og ser virkelig frem til å jobbe med han rundt utvikling av mange spennende bolig – og næringsprosjekter, sier daglig leder Halvor Østerli for Porsgrunn Utvikling.

Tidligere styreleder Ole Henrik Lia ba generalforsamlingen om å fratre etter 8 år. Porsgrunn Utvikling har hatt meget gode resultater i disse årene, og Porsgrunn Utvikling vil gjerne benytte anledningen til å takke for innsatsen.

Samtidig rykket styremedlem Jan Erling Nilsen (38) opp som nestleder.

I tillegg til nevnte personer vil styret bestå av nåværende styremedlemmer:

  • Jan Løkling
  • Anne Tilly Bagås
  • Gro Aakre

Bjørn Anker, ny styreleder for Porsgrunn Utvikling.