C.E. Berg-Hanssens gate 11 utleid til Byggmax

Byggmax etablerer regionskontor og nytt varehus i i C.E. Berg-Hanssens gate 11

Allerede til våren åpner Byggmax sitt nye flaggskip, i C.E. Berg-Hanssens gate 11, vis-a-vis G-Sport i Beha-kvartalet i nærheten av togstasjonen.

– Vårt mål er et topp moderne, enkelt og oversiktelig varehus med alt hva en hjemmefikser kan ønske seg, til markedets laveste pris. Porsgrunns mange hjemmefiksere har lenge måttet reise helt til Skien etter billige byggevarer, men nå kommer vi endelig på plass i Porsgrunn, forklarer regionsdirektør i Byggmax Espen Nicolaisen, som er spesielt fornøyd med å få opp både varehus, regionskontor og kundeservice i hjembyen.

Varehuset har stor drive-in i både 1500 kvm kaldhall og et uteområde på fem mål. I tillegg kommer butikken på 650 kvm samt kontorlokaler. Byggmax har jobbet mye med kundeservicen gjennom et år med en utrolig vekst. Nå har Byggmax besluttet å styrke kundeservicen ytterligere med fire til seks fast ansatte i Porsgrunn, tett på varehuset. Etableringen vil samlet sett skape et tosifret antall arbeidsplasser.

–  Vi er veldig glad for å få en langsiktig og solid leietaker som Byggmax med oss. Sammen med de andre etablerte aktørene her jobber vi for å skape en enda mer attraktiv destinasjon for de handlende. I tillegg til etableringen av gode nye arbeidsplasser, vil hele området få et løft. Vi gleder oss til å samarbeide i årene som kommer, sier utleier Skule Wærstad i C.E Berg Hansensgate 11 AS.