Ny daglig leder ansatt i Porsgrunn Utvikling AS.

Skule Wærstad er ansatt som ny daglig leder i Porsgrunn Utvikling AS. Han er 55 år, bosatt i Porsgrunn og er i dag eiendomsutvikler i Larvik kommune. Han er utdannet ingeniør innen bygg og anleggsteknikk og har lang erfaring med utvikling av prosjekter innen eiendom i bl.a. Telemark Vestfold Utvikling AS, Seltor AS og som selvstendig konsulent. I tillegg har han erfaring fra plan- og byggesaksavdelingene i både Porsgrunn og Skien kommuner fra tidligere.

Styreleder i Porsgrunn Utvikling AS, Jan Løkling, er svært fornøyd med ansettelsen. «I Skule Wærstad har vi fått en svært kompetent og erfaren leder til å videreføre det viktige arbeidet i Porsgrunn Utvikling AS. Han er faglig sterk innen utvikling av eiendommer og vil således tilføre oss viktig kunnskap og erfaring i det viktige arbeidet med å utvikle Porsgrunn videre.

 «Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på arbeidet med å lede det viktige arbeidet i Porsgrunn Utvikling som en viktig aktør som bidrar til vekst og utvikling i Porsgrunn. I samarbeid med dyktige ansatte og samarbeidspartnere håper jeg å bidra positivt til å realisere selskapets visjon om videreutvikling av næringslivet og etablering av nye arbeidsplasser gjennom eiendomsutvikling», sier nyansatt daglig leder i Porsgrunn Utvikling, Skule Wærstad.