Kjølnes Ring 60

Vi tilbyr lyse og trivelige lokaler sentralt på Campus Kjølnes. Kjølnes Ring 60 ligger rett ved Porsgrunnshallen. Kommunen planlegger å bygge nytt svømmebasseng, og IF Urædd ønsker å bygge ny hall. Det er kort vei til sentrum og offentlig kommunikasjon. Utenfor bygget er det gode parkeringsforhold. Sentralt i bygget ligger en stor foajé med kafeteria. Tilbudene i huset kan kombineres med treningssenter, basseng, idrettsanlegg og turstier som ligger i tilknytning til senteret. Bygget er blant annet utleid til Porsgrunn Videregående Skole, Porsgrunn kommune og Høgskolen i Sør-Øst Norge.

Lokalene i 3. etasje markert med grønt er ledig pt. Lokalene i 4. etasje har vært benyttet til undervisningsvirksomhet innen helsesektoren, mulighet for andre planløsninger. Kjølnesområdet er et attraktivt skole- og rekreasjonsområde, der kommunen bl.a. bygger nytt svømmebasseng, og ny flerbrukshall. Det er kort vei til sentrum og offentlig kommunikasjon. Utenfor bygget er det gode parkeringsforhold.

Sentralt i bygget ligger en stor foajé med kafeteria. Tilbudene i huset kan kombineres med treningssenter, basseng, idrettsanlegg og turstier som ligger i tilknytning til senteret.

 

Ledige lokaler i kjeller

  • Arealet markert med grønt.
  • Privat areal grønt område ca 63 m²
  • Arealet egner seg for lager

Ledige lokaler i 3. etasje

  • Lokalene i 3. etasje markert med grønt er ledig pt.
Ledige lokaler i 4. etasje

  • Lokalene i 4. etasje har vært benyttet til undervisningsvirksomhet for helesektor, mulighet for andre  planløsninger. Er ledig pt.

 

Kjølnes Ring 30, 3918 Porsgrunn

2002
Kontorbygg
63-650 m2

Kontakt:

Teknisk forvaltning

Har du spørsmål om vedlikehold, vaktmestertjenester, vask e.l. så kontakt:

Rose Forvaltning
Rune Olsen – Eiendomsforvalter
Tel: 905 07 777

rune@rose-forvaltning.no