Delta Porsgrunn

Delta Porsgrunn er et nytt, topp moderne og miljøvennlig kontorbygg på 5100 kvadratmeter på Kjølnes i Porsgrunn. Kontorkonseptet skal i utgangspunktet legge til rette for utvikling av et samlet miljø for høgskole, forskning, offentlig forvaltning og privat næringsliv, innenfor pedagogiske og teknologiske fagområder. Leietakere er blant andre Universitet i Sørøst-Norge, Porsgrunn kommune, forskningsinstitusjonen Sintef Tel-Tek og Universitetet i Stavanger. Bygget har flere ledige lokaler.

Deltabygget er konstruert etter passivhusstandarden som relaterer seg til at selve bygningen har bedre isolasjon, bedre bygningskomponenter som vinduer og dører, god varmegjenvinning på ventilasjon og minimale luftlekkasjer gjennom bygningskroppen. Samt et solcelleanlegg som gir leietakerne lave energikostnader.

Et lavenergi kontorbygg
Ventilasjonsanlegget i Deltabygget er behovsstyrt. Det sikrer god, frisk luft hele året, uten at mye varme går tapt. Et passivhus i Norge har et netto energibehov som er ca. 50 % lavere enn dagens forskrifter. I tillegg har Delta Porsgrunn energisystemer som moderne luft-til-vann varmepumper og solcelleanlegg. Dette bidrar ytterligere til et lavt energiforbruk og lave driftskostnader for byggets leietakere.

Spennende arkitektur
Deltbygget har en arkitektur og innredningsløsninger som gir et klart og synlig uttrykk for en ambisjon om bærekraft. Byggets særegne form signaliserer en estetisk dristighet i campusområdet og en miljøprofil som byggets leietakere både kan identifisere og profilere seg med.

Fasiliteter
Deltabygget har blant annet:

  • Topp moderne ventilasjonssystem
  • Alarmsystem
  • Bredbåndtilknytning
  • Parkeringsplass med ladestasjon for elbiler
  • Eget sykkelskur
  • Heiser
  • Betjent kantine

Beliggenhet
Delta Porsgrunn ligger på Kjølnes. I tillegg til forsknings- og høgskolemiljøet, har området også barnehage, barne- og ungdomsskole og videregående skole. Kjølnes har også flotte idrettsanlegg. Her finner du fotballbaner, friidrettsarena, tennishall, svømmehall, håndballhall, ny flerbrukshall og skatepark.

Adkomst og infrastruktur
Porsgrunn og Kjølnesområdet ligger meget gunstig plassert i forhold til tog, buss og flyplass. Det er også kort avstand til E 18.

For mer informasjon, se fullstendig prospekt på FINN.

2017
Kontorbygg
8-1000 m²
A

Se presentasjonsfilm for Delta Porsgrunn

Kontakt:

Teknisk forvaltning

Har du spørsmål om vedlikehold, vaktmestertjenester, vask e.l. så kontakt:

Rose Forvaltning
Rune Olsen – Eiendomsforvalter
Tel: 905 07 777

rune@rose-forvaltning.no