SET Elektro etablerer seg i Vallermyrene leir

Vestfoldfirmaet SET Elektro har opprettet en ny avdeling i Grenland, og etablerer seg med lager og kontor i Vallermyrene leir utenfor Porsgrunn sentrum. Selskapet har signert en avtale om elektroleveranser til Grenlandskommunene og Kragerø, og Vallermyrene er en optimal beliggenhet i forhold til E18 og markedet som skal betjenes.

SET Elektro etablerer seg i Vallermyrene leir

– SET Elektro har lenge ønsket å etablere seg i Grenland. Da vi fikk denne kontrakten åpnet muligheten seg, forteller avdelingsleder for Telemark Rune Reinholt Olsen.

Kontrakten med Grenlandskommunenes Innkjøpsenhet (GKI) omfatter sterkstrømleveranser til kommunale bygg, og har en ramme på ti millioner kroner årlig. Avtalen gjelder for ett år, med opsjon på tre nye år. SET Elektro kommer også til å satse mot privat–  og bedriftsmarkedet i Telemark. Derfor har selskapet ansatt åtte medarbeidere i Grenland - avdelingsleder, en lærling og seks montører, som alle har lokal tilknytning.

– Lokal tilknytning er viktig for oss, sier Reinholt Olsen. – Det sikrer vi gjennom å ansette folk fra området og å inngå lokale innkjøpsavtaler. På noe sikt ønsker vi å ekspandere i Telemark. Hvor vi ender, vil tiden vise. Grenland er et stort marked, så vi vurderer mulighetene for vekst som gode.

SET Elektro har leid totalt 300 kvadratmeter av Porsgrunn utvikling (PU). Leieavtalen er på tre år, med opsjon på nye tre år. Lokalene består av et kaldtlager på 100 kvadratmeter og en fløy som skal innredes med kontorer, spiserom og møterom.

Etter ansettelsene i Grenland, har SET Elektro  rundt 40 ansatte. Hovedkontoret ligger i Tønsberg.

Det er noe usikkert når selskapet flytter inn i sine nye lokaler. Bygget i Porsgrunn skal ominnredes og tilpasses ny virksomhet.

– Så fort byggearbeidene er klare og alle godkjenninger fra kommunen og Arbeidstilsynet er på plass, flytter vi inn. Det gleder jeg meg til, avrunder avdelingsleder for Telemark Rune Reinholt Olsen.

© Copyright 2017 Porsgrunn Utvikling AS.
Utviklet av Serit Itum