Delta Porsgrunn, ledige lokaler i nytt unikt kontorbygg

Nye unike kontorlokaler til leie på Kjølnes i Porsgrunn. God parkering, ladestasjoner for elbiler og betjent kantine

Delta Porsgrunn, ledige lokaler i nytt unikt kontorbygg

Delta Porsgrunn

Delta Porsgrunn

Adresse: Kjølnes Ring 30, 3918 Porsgrunn
Type lokale: Kontor
Areal: 200 - 1067 m²
Byggeår: 2016
Overtakelse: 01.02.2017

Se kart

Klikk her: Vi har en egen webside for Delta Porsgrunn. Her finner du mer informasjon om prosjektet:  www.deltaporsgrunn.no

Fasiliteter

Ventilasjon, Alarm, Bredbåndstilknytning, P-plass, Heis, Betjent kantine

Adkomst

Porsgrunn og Kjølnesområdet ligger gunstig plassert i forhold til tog, buss og flyplass. Kort avstand til E 18.

Beliggenhet

Delta Porsgrunn ligger på Kjølnes. I tillegg til forsknings og høgskolemiljøet, kan området by på alt fra barnehage, barne- og ungdomsskole til videregående utdanning. Kjølnes har også flotte idrettsanlegg. Her finner du fotballbaner, friidrettsarena, tennishall, svømmehall, håndballhall, ny flerbrukshall og skatepark. Generelt godt utbygd idrettsanlegg.

Standard

Delta Porsgrunn er et lavenergi og arealeffektivt kontorbygg. Arkitektur og innredningsløsninger gir et klart og synlig uttrykk for en ambisjon om bærekraft, og signaliserer samtidig en estetisk dristighet i campusområdet.
Et uttrykk og en miljøprofil som byggets leietakere kan profilere seg med.

Bygget er konstruert etter passivhusstandarden som relaterer seg til at selve bygningen har bedre isolasjon, bedre bygningskomponenter som vinduer og dører, god varmegjenvinning på ventilasjon og minimale luftlekkasjer gjennom bygningskroppen. Ventilasjonsanlegg med behovsstyring sikrer god, frisk luft hele året uten at mye varme går tapt. Et passivhus i Norge har et netto energibehov som er ca. 50 % lavere enn dagens forskrifter. I tillegg vil Delta Porsgrunn ha aktive energisystemer som moderne luft-vann varmepumpe og solcelleanlegg, som ytterligere bidrar til et lavt energiforbruk og lave driftskostnader for byggets leietakere.

Effektive innredningsløsninger og sambruk av møterom, kantine og garderober, gir store utslag og bidrar til gode konkurransedyktige betingelser for byggets leieforhold.

Det er hovedsakelig byggets 1. og 4. etasje som har ledige lokaler.

1. etg. kan benyttes til mellom 40-60 arbeidsplasser, fordelt på enkeltkontorer og åpne løsninger. Arealet inneholder i tillegg resepsjon, minikjøkken, møterom og hyggelige sosiale soner. Kan inndeles i mindre enheter og tilpasses etter behov.

4. etasje inneholder 60 arbeidsstasjoner, fordelt på enkeltkontorer og åpne landskap. Arealet inneholder i tillegg resepsjon, minikjøkken, møterom og hyggelige sosiale soner.
4. etasje har flott utsikt og stor takhøyde som gir en unik atmosfære. Kan inndeles i mindre enheter og tilpasses etter behov med blant annet mulighet for bygging av mesanin til ytterligere møterom.

HVORFOR LEIE KONTORER I DELTA PORSGRUNN?

° Et spennende og utviklende fagmiljø
° Nyskapende arkitektur og sterk identitet
° Topp moderne og fremtidsrettet kontorkonsept
° Et åpent, energi- og miljøvennlig inneklima
° Sentral plassering i forhold til tog, buss og fly
° Kort gangavstand til servicetilbud i nærområdet
° God parkering - også for elbiler og sykler
° Kantine med mulighet for bestilling av møtemat
° Dusj- og garderobeanlegg

Ta gjerne kontakt for en vurdering av dine behov og hvordan
dette kan løses i Delta Porsgrunn.

 

© Copyright 2017 Porsgrunn Utvikling AS.
Utviklet av Serit Itum